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S-Tag anticorps (PE)

ELISA Hôte: Souris Monoclonal SBSTAGa PE
N° du produit ABIN375543
  • Antigène Tous les produits S-Tag
    S-Tag
    Reactivité
    Veuillez nous consulter SVP
    Hôte
    • 26
    • 16
    • 1
    Souris
    Clonalité
    • 26
    • 17
    Monoclonal
    Conjugué
    • 18
    • 6
    • 5
    • 3
    • 3
    • 2
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    Cet anticorp S-Tag est conjugé à/à la PE
    Application
    • 23
    • 18
    • 13
    • 4
    • 3
    • 3
    • 2
    • 2
    • 2
    • 2
    • 2
    • 1
    • 1
    • 1
    ELISA
    Specificité
    S-tag
    Réactivité croisée (Details)
    Cross Absorption: Mouse and rat immunoglobulins.
    Attributs du produit
    Mouse Anti-S-Tag-PE
    Purification
    Affinity chromatography on hamster IgG covalently linked to agarose. F(ab’) 2 fragment prepared by pepsin digestion of affinity purified IgG.
    Immunogène
    Recombinant S-tag protein
    Clone
    SBSTAGa
    Isotype
    IgG1
  • Indications d'application
    • Applications: ELISA - Quality tested FLISA - Quality tested WB - Reported in literature
    • Working Dilutions: ELISA Purified (UNLB) antibody 1 g/mL HRP conjugate 1:1,000 - 1:2,000 BIOT conjugate 1:5,000 - 1:10,000 FLISA FITC conjugate 1:200 - 1:400 PE conjugate 1 g/mL
    Commentaires

    Protein Purification

    Volume d'échantillon
    1 mL
    Restrictions
    For Research Use only
  • Concentration
    0.1 mg/mL
    Buffer
    0.1 mg in 1.0 mL of PBS/Sodium azide and a stabilizing agent
    Agent conservateur
    Sodium azide
    Précaution d'utilisation
    This product contains Sodium azide: a POISONOUS AND HAZARDOUS SUBSTANCE which should be handled by trained staff only.
    Conseil sur la manipulation
    Do not freeze!
    Protect conjugated products from light.

    Each reagent is stable for the period shown on the bottle label if stored as directed.
    Stock
    4 °C
    Stockage commentaire
    Store at 2-8°C
  • Antigène
    S-Tag
    Abstract
    S-Tag Produits
    Classe de substances
    Tag
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