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LMYC anticorps (AA 170-250)

MYCL Reactivité: Humain, Souris WB, ELISA Hôte: Lapin Polyclonal unconjugated
N° du produit ABIN6390079
  • Antigène Voir toutes LMYC (MYCL) Anticorps
    LMYC (MYCL) (Protein L-Myc (MYCL))
    Épitope
    • 4
    • 3
    • 3
    • 2
    • 2
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    AA 170-250
    Reactivité
    • 23
    • 9
    • 5
    • 2
    • 2
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    Humain, Souris
    Hôte
    • 29
    • 4
    Lapin
    Clonalité
    • 31
    • 2
    Polyclonal
    Conjugué
    • 24
    • 6
    • 2
    • 1
    Cet anticorp LMYC est non-conjugé
    Application
    • 27
    • 14
    • 9
    • 7
    • 5
    • 4
    • 4
    • 3
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    Western Blotting (WB), ELISA
    Fonction
    Unconjugated Rabbit polyclonal to MYCL1
    Specificité
    MYCL1 Polyclonal Antibody detects endogenous levels of protein.
    Purification
    MYCL1 antibody was affinity-purified from rabbit antiserum by affinity-chromatography using epitope-specific immunogen.
    Immunogène
    Synthesized peptide derived from human MYCL1 protein.
    Isotype
    IgG
    Top Product
    Discover our top product MYCL Anticorps primaire
  • Indications d'application
    WB 1:500-2000 ELISA 1:5000-20000
    Restrictions
    For Research Use only
  • Format
    Liquid
    Concentration
    1 mg/mL
    Buffer
    Liquid form in PBS containing 50 % glycerol,and 0.02 % sodium azide.
    Agent conservateur
    Sodium azide
    Précaution d'utilisation
    This product contains Sodium azide: a POISONOUS AND HAZARDOUS SUBSTANCE which should be handled by trained staff only.
    Stock
    -20 °C
    Stockage commentaire
    Store at -20°C, and avoid repeat freeze-thaw cycles.
  • Antigène
    LMYC (MYCL) (Protein L-Myc (MYCL))
    Autre désignation
    MYCL1 (MYCL Produits)
    Poids moléculaire
    40 kDa
    ID gène
    4610
    UniProt
    P12524
    Pathways
    L'effet Warburg
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Support technique
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