Mustard Proteins Kit ELISA
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- Antigène
- Mustard Proteins
- Reactivité
- Mustard
- Méthode de détection
- Colorimetric
- Type de méthode
- Sandwich ELISA
- Gamme de detection
- 2-60 ppm
- Seuil minimal de détection
- 2 ppm
- Application
- ELISA
- Fonction
- Enzyme immunoassay for the quantitative determination of Mustard in food
- Type d'échantillon
- Food
- Analytical Method
- Quantitative
- Sensibilité
- 1 ppm
- Attributs du produit
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Substrate: TMB 450 nm
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- Indications d'application
- Optimal working dilution should be determined by the investigator.
- Volume d'échantillon
- 100 μL
- Plaque
- Pre-coated
- Préparation de l'échantillon
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extraction, dilution
- Procédure de l'essai
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Incubation time/conditions: 20, 20 min (RT), 20 min (RT/dark)
- Restrictions
- For Research Use only
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- Antigène
- Mustard Proteins
- Autre désignation
- Mustard
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