GABA Protein (Ovalbumin)
-
- Antigène Tous les produits GABA
- GABA (gamma-Aminobutyric Acid (GABA))
- Type de proteíne
- Synthetic
-
Origine
- General
-
Source
- Synthetic
- Purification/Conjugué
- Cette GABA protéine est marqué à la Ovalbumin.
- Application
- Immunoprecipitation (IP), SDS-PAGE (SDS), ELISA, Western Blotting (WB)
- Attributs du produit
- Chemical Formula: C4H9NO2
- Pureté
- > 95 %
-
-
- Restrictions
- For Research Use only
-
- Reconstitution
- Reconstitute in sterile PBS, pH 7.2- pH 7.4.
- Conseil sur la manipulation
- Avoid repeated freeze/thaw cycles.
- Stock
- 4 °C/-80 °C
- Stockage commentaire
- Store at 2-8 °C for one month. Aliquot and store at -80 °C for 12 months.
-
- Antigène
- GABA (gamma-Aminobutyric Acid (GABA))
- Abstract
- GABA Produits
- Classe de substances
- Amino Acid
- Poids moléculaire
- 103.12 g/mol
-