Pepsin Protein (Ovalbumin)
Origine: Humain
Hôte: Synthetic
Synthetic
> 95 %
IP, SDS, ELISA, WB
N° du produit ABIN1880264
-
-
Antigène
Tous les produits Pepsin
-
Pepsin
-
Type de proteíne
-
Synthetic
-
Origine
-
Humain
-
Source
-
Synthetic
-
Purification/Conjugué
-
Cette Pepsin protéine est marqué à la Ovalbumin.
-
Application
-
Immunoprecipitation (IP), SDS-PAGE (SDS), ELISA, Western Blotting (WB)
-
Attributs du produit
-
Predicted isoelectric point: 3.4
-
Pureté
-
> 95 %
-
-
Restrictions
-
For Research Use only
-
-
Reconstitution
-
Reconstitute in sterile PBS, pH 7.2- pH 7.4.
-
Conseil sur la manipulation
-
Avoid repeated freeze/thaw cycles.
-
Stock
-
4 °C/-80 °C
-
Stockage commentaire
-
Store at 2-8 °C for one month. Aliquot and store at -80 °C for 12 months.
-
-
Lee, Lee, Eun, Lee: "Label-Free Detection of Salivary Pepsin Using Gold Nanoparticle/Polypyrrole Nanocoral Modified Screen-Printed Electrode." dans: Sensors (Basel, Switzerland), Vol. 18, Issue 6, (2019) (PubMed).
-
-
Antigène
-
Pepsin
-
Autre désignation
-
Pepsin (PP) (Pepsin Produits)
-
Poids moléculaire
-
2846.1Da
-