Arachidonic Acid Protein (AA) (Ovalbumin)
AA
Origine: General
Hôte: Synthetic
Synthetic
> 95 %
IP, SDS, ELISA, WB
N° du produit ABIN1880284
-
-
Antigène
Tous les produits Arachidonic Acid (AA)
-
Arachidonic Acid (AA)
-
Type de proteíne
-
Synthetic
-
Origine
-
General
-
Source
-
Synthetic
-
Purification/Conjugué
-
Cette Arachidonic Acid protéine est marqué à la Ovalbumin.
-
Application
-
Immunoprecipitation (IP), SDS-PAGE (SDS), ELISA, Western Blotting (WB)
-
Attributs du produit
-
Chemical Formula: C20H32O2
-
Pureté
-
> 95 %
-
-
-
Restrictions
-
For Research Use only
-
-
Format
-
Lyophilized
-
Reconstitution
-
Reconstitute in sterile PBS, pH 7.2- pH 7.4.
-
Buffer
-
PBS, pH 7.4, containing 5 % trehalose, 0.01 % sarcosyl.
-
Conseil sur la manipulation
-
Avoid repeated freeze/thaw cycles.
-
Stock
-
4 °C/-80 °C
-
Stockage commentaire
-
Store at 2-8 °C for one month. Aliquot and store at -80 °C for 12 months.
-
-
Antigène
-
Arachidonic Acid (AA)
-
Abstract
-
AA Produits
-
Classe de substances
-
Chemical
-
Poids moléculaire
-
304.47 g/mol
-