Tel:
+49 (0)241 95 163 153
Fax:
+49 (0)241 95 163 155
E-Mail:
orders@anticorps-enligne.fr

IgE Protein (AA 1-428) (His tag)

Origine: Humain Hôte: Escherichia coli (E. coli) Recombinant > 90 % WB, SDS, Imm, PC
N° du produit ABIN7410946
  • Antigène Voir toutes IgE Protéines
    IgE
    Type de proteíne
    Recombinant
    Attributs du protein
    AA 1-428
    Origine
    • 6
    • 5
    • 4
    • 3
    • 2
    Humain
    Source
    • 7
    • 5
    • 4
    • 2
    • 1
    • 1
    Escherichia coli (E. coli)
    Purification/Conjugué
    Cette IgE protéine est marqué à la His tag.
    Application
    Western Blotting (WB), SDS-PAGE (SDS), Immunogen (Imm), Positive Control (PC)
    Séquence
    Ala1-Lys428
    Attributs du produit
    Recombinant Immunoglobulin E (IgE), Prokaryotic expression, Ala1-Lys428, N-terminal His Tag
    Pureté
    > 90 %
    Top Product
    Discover our top product IgE Protéine
  • Indications d'application
    Optimal working dilution should be determined by the investigator.
    Commentaires

    Isoelectric Point:8.4

    Restrictions
    For Research Use only
  • Format
    Lyophilized
    Buffer
    20 mM Tris, 150 mM NaCl, pH 8.0, containing 1 mM EDTA, 1 mM DTT, 0.01 % SKL, 5 % Trehalose and Proclin300.
    Agent conservateur
    ProClin
    Précaution d'utilisation
    This product contains ProClin: a POISONOUS AND HAZARDOUS SUBSTANCE which should be handled by trained staff only.
    Stock
    4 °C,-80 °C
    Stockage commentaire
    Store at 2-8°C for one month. Aliquot and store at -80°C for 12 months.
    Date de péremption
    12 months
  • Antigène
    IgE
    Autre désignation
    Immunoglobulin E (IgE Produits)
    Synonymes
    IGH2 Protein, IgE Protein, Gm900 Protein, immunoglobulin heavy chain (epsilon polypeptide) Protein, immunoglobulin heavy constant epsilon Protein, Immunoglobulin heavy constant epsilon Protein, Ighe Protein, IGHE Protein
    Sujet
    IGHE, Immunoglobulin Heavy Constant Epsilon, Ig epsilon chain C region
    Poids moléculaire
    51kDa
    UniProt
    P01854
Vous êtes ici:
Support technique